Harmonogram obron doktorskich, streszczenia i recenzje

W poniższej tabeli znajdą Państwo streszczenia i recenzje oraz terminarz obron rozpraw doktorskich w bieżącym roku akademickim.

Kolokwia habilitacyjne wyróżnione są kolorem zielonym.
Data obrony,
miejsce obrony,
odnośnik do BW PW
Doktorant Tytuł rozprawy Promotor Plik - zawiera
zawiadomienie,
streszczenie,
recenzje
15. 30.09.2020 10:00

mgr inż. Andrzej Wojtulewicz Projektowanie systemów sterujących wykorzystujących algorytmy regulacji predykcyjnej i struktury FPGA dr hab. inż. Maciej Ławryńczuk, prof. uczelni, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 5,50 MB)
14. 28.09.2020 12:00

mgr Fahad Naim Nife New Security Management Scheme for Software-Defined-Networks (SDN) prof. dr hab. inż. Zbigniew Kotulski, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 10,39 MB)
13. 22.09.2020 14:00
Meeting ID: 894 4068 1842; Passcode: 8A3LWK
mgr inż. Mateusz Krzysztoń Wykrywanie i śledzenie chmury gazów ciężkich z wykorzystaniem mobilnych sieci ad hoc prof. dr hab. inż. Ewa Niewiadomska-Szynkiewicz, Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 7,75 MB)
12. 22.09.2020 11:00
Kod dostępu dla społeczności PW: is40v1a
mgr inż. Marcin Góralczyk A S-band Inverted 3-way Doherty Amplifier with GaN HEMT Transistors dr hab. inż. Wojciech Wojtasiak, prof. uczelni, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 6,19 MB)
11. 21.09.2020 10:00
https://youtu.be/K5m2FjiLUKs (zapasowe #1)
mgr inż. Tomasz Karpisz Novel Methods for Characterization of Dielectric Materials at Microwave and Millimeter-wave Frequencies dr hab. inż. Bartłomiej Salski, prof. uczelni, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 4,57 MB)
10. 15.09.2020 14:00
Microsoft Teams, kod dostępu dla społeczności PW: wsvyp1b
mgr inż. Dawid Łukasz Kuchta Zastosowanie mikrofalowych tranzystorów GaN HEMT we wzmacniaczach mocy dla radarowych modułów N/O dr hab. inż. Wojciech Wojtasiak, Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 5,83 MB)
9. 14.09.2020 10:00
Tryb zdalny
mgr inż. Przemysław Piasecki Anteny sub-THz w technologii LTCC prof. dr hab. inż. Yevhen Yashchyshyn, Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 4,23 MB)
8. 26.06.2020 09:00

mgr inż. Jakub Wagner Regularised numerical differentiation of measurement data in systems for healthcare-oriented monitoring of elderly persons prof. dr hab. inż. Roman Morawski, Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych Politechniki Warszawskiej
Pobierz plik (pdf, 10,03 MB)
7. 22.06.2020 11:00

mgr inż. Jakub Konrad Domaradzki Destruction of Sparse-Voxel-Octree Objects Using Dynamic Fracture Patterns dr hab. inż. Tomasz Martyn, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 6,17 MB)
6. 02.06.2020 13:00

mgr inż. Piotr Laskowski Photon Emission Detection for Tracing and Classification of Semiconductor Defects dr hab. inż. Sławomir Wronka, prof. NCBJ
Pobierz plik (pdf, 4,19 MB)
5. 12.05.2020 10:00
Microsoft Teams, kod: 1nneyk2
mgr inż. Marcin Ziembicki Scintillating Fiber Detectors for High Energy Physics Experiments dr hab. inż. Janusz Marzec, prof. uczelni, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 407,37 kB)
4. 30.01.2020 12:00
sala 229
mgr inż. Mateusz Żukociński Metoda projektowania filtrów szerokopasmowych z rezonatorami sprzężonymi bezpośrednio dr hab. inż. Adam Abramowicz prof. uczelni, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 5,38 MB)
3. 19.11.2019 11:00
sala 116
mgr inż. Marek Adamek Rozwój aplikacji logik temporalnych w zastosowaniach informatycznych prof. dr hab. inż. Jan Mulawka, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 3,87 MB)
2. 05.11.2019 12:00
sala 116
mgr inż. Grzegorz Tomaszewski Badanie uwarunkowań realizacji w druku strumieniowym wybranych struktur antenowych dla układów pozyskiwania energii dr hab inż. Jerzy Potencki prof uczelni, Politechnika Rzeszowska
Pobierz plik (pdf, 4,45 MB)
1. 05.11.2019 10:00
sala 116
mgr inż. Michał Marzęcki Opracowanie konstrukcji i parametrów technologicznych zintegrowanego detektora punktu rosy możliwego do wykonania w technice druku prof. dr hab. inż. Ryszard Jachowicz, Politechnika Warszawska; prom. pom.: dr inż. Grzegorz Tarapata, PW
Pobierz plik (pdf, 7,78 MB)

Zobacz także