Harmonogram obron doktorskich, streszczenia i recenzje

W poniższej tabeli znajdą Państwo streszczenia i recenzje oraz terminarz obron rozpraw doktorskich w bieżącym roku akademickim.

Kolokwia habilitacyjne wyróżnione są kolorem zielonym.
Data obrony,
miejsce obrony,
odnośnik do BW PW
Doktorant Tytuł rozprawy Promotor Plik - zawiera
zawiadomienie,
streszczenie,
recenzje
17. 05.02.2021 10:00
Tryb zdalny
mgr inż. Krzysztof Radecki Szybki algorytm projekcji wstecznej oparty na współrzędnych barycentrycznych do zastosowań w aktywnych i pasywnych zobrazowaniach radarowych SAR dr hab. inż. Piotr Samczyński, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 8,90 MB)
16. 04.02.2021 11:00
Tryb zdalny
mgr inż. Agnieszka Pietrzak Ocena ekspozycji muzyków na dźwięk z wykorzystaniem dwukanałowej dozymetrii hałasowej prof. dr hab. inż. Jan Żera, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 9,01 MB)
15. 14.01.2021 10:00
Tryb zdalny
mgr inż. Mariusz Gajewski Systemy zarządzania infrastrukturą sieciową inteligentnych budynków dr hab. inż. Jordi Mongay Batalla, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 17,22 MB)
14. 17.11.2020 11:00

mgr inż. Piotr Wiśniewski Modelowanie charakterystyk prądowo-napięciowych tranzystora tunelowego TFET prof. dr hab. inż. Bogdan Majkusiak, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 3,04 MB)
13. 13.11.2020 12:00

mgr inż. Cezary Jankowski Metryki oceny jakości klasyfikatorów probabilistycznych w zagadnieniach wieloklasowych prof. dr hab. inż. Andrzej Jakubiak, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 7,75 MB)
12. 09.11.2020 09:00

mgr inż. Remigiusz Prokopiak Application-aware concurrent multipath traffic steering prof. dr hab. inż. Mieczysław Muraszkiewicz, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 8,90 MB)
11. 30.09.2020 10:00

mgr inż. Andrzej Wojtulewicz Projektowanie systemów sterujących wykorzystujących algorytmy regulacji predykcyjnej i struktury FPGA dr hab. inż. Maciej Ławryńczuk, prof. uczelni, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 5,50 MB)
10. 28.09.2020 12:00

mgr Fahad Naim Nife New Security Management Scheme for Software-Defined-Networks (SDN) prof. dr hab. inż. Zbigniew Kotulski, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 10,39 MB)
9. 22.09.2020 14:00
Meeting ID: 894 4068 1842; Passcode: 8A3LWK
mgr inż. Mateusz Krzysztoń Wykrywanie i śledzenie chmury gazów ciężkich z wykorzystaniem mobilnych sieci ad hoc prof. dr hab. inż. Ewa Niewiadomska-Szynkiewicz, Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 7,75 MB)
8. 22.09.2020 11:00
Kod dostępu dla społeczności PW: is40v1a
mgr inż. Marcin Góralczyk A S-band Inverted 3-way Doherty Amplifier with GaN HEMT Transistors dr hab. inż. Wojciech Wojtasiak, prof. uczelni, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 6,19 MB)
7. 21.09.2020 10:00
https://youtu.be/K5m2FjiLUKs (zapasowe #1)
mgr inż. Tomasz Karpisz Novel Methods for Characterization of Dielectric Materials at Microwave and Millimeter-wave Frequencies dr hab. inż. Bartłomiej Salski, prof. uczelni, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 4,57 MB)
6. 15.09.2020 14:00
Microsoft Teams, kod dostępu dla społeczności PW: wsvyp1b
mgr inż. Dawid Łukasz Kuchta Zastosowanie mikrofalowych tranzystorów GaN HEMT we wzmacniaczach mocy dla radarowych modułów N/O dr hab. inż. Wojciech Wojtasiak, Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 5,83 MB)
5. 14.09.2020 10:00
Tryb zdalny
mgr inż. Przemysław Piasecki Anteny sub-THz w technologii LTCC prof. dr hab. inż. Yevhen Yashchyshyn, Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 4,23 MB)
4. 26.06.2020 09:00

mgr inż. Jakub Wagner Regularised numerical differentiation of measurement data in systems for healthcare-oriented monitoring of elderly persons prof. dr hab. inż. Roman Morawski, Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych Politechniki Warszawskiej
Pobierz plik (pdf, 10,03 MB)
3. 22.06.2020 11:00

mgr inż. Jakub Konrad Domaradzki Destruction of Sparse-Voxel-Octree Objects Using Dynamic Fracture Patterns dr hab. inż. Tomasz Martyn, Politechnika Warszawska
Pobierz plik (pdf, 6,17 MB)

Zobacz także